LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

Als u geen browserinstellingen veranderd, gaat u ermee akkoord. Lees meer

Akkoord

De kracht van bedrukte promotionele magneten  

Vergroot uw klantenkring en stimuleer uw relaties om meer geld bij u te besteden...  Mis deze kans niet en laat ze in elk geval meerdere keren per dag aan u denken 

De promotie-magneet: een wereld idee! Kijk naar uw koelkast... ziet u er veel reclame op? Neem even rustig de tijd en denk wel dat veel mensen magneten op hun koelkast hebben. Ze hangen er van alles onder: foto’s, afspraken, recepten of boodschappenlijstjes, briefjes van school, enz. Vele keren per dag valt het oog op die briefjes en die mooie koelkast-magneten waarmee ze vastgehouden worden. U zou van die handige koelkast magneetjes ook echte blikvangers kunnen maken… Kleine magnetische billboards die blijven hangen met een reclame-uiting van úw zaak!

Magnetische marketing

Promotionele magneten zijn een zeer effectieve besteding van uw reclamebudget. U geeft relaties een klein kadootje dat nuttig is en daarom gebruikt zal worden en goed in zicht zal blijven. U vergroot uw naamsbekendheid en versterkt de relatie. Natuurlijk kunt u ook uw relaties met uw boodschap tot actie aanzetten. En dat alles tegen een schappelijk bedrag! Ontdek zelf hoe veel een kleine koelkastmagneet voor uw bedrijf kan gaan betekenen.  

Bestel vandaag nog uw magnetische reclame bij Gorillamagnets.nl!