LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

Als u geen browserinstellingen veranderd, gaat u ermee akkoord. Lees meer

Akkoord
Hoe moet ik bestanden aanleveren?
Om een zo goed mogelijk eindproduct te realiseren moet uw bestand voldoen aan de volgende eisen:
Bestandstype: PDF, JPG, TIFF, PSD, IE
CMYK Kleuren: Alle beelden, illustraties en gebruikte kleuren moeten in CMYK zijn, niet in RGB.
Resolutie: Minstens 300 dpi op ware grootte.
Afloop/bleed: 2,5 mm afloop aan alle zijden. Dus voor een magneet van 50mmx50mm moet u een ontwerp van 55mm (2,5mm boven- 2,5mm onder) x 55mm (2,5mm links -2,5mm rechts) aanleveren.
Veilige zone: Tekst moet 4 mm van de snijrand afstaan (6mm incl. afloop)
Fonts: Alle fonts omzetten naar lettercontouren
Snijlijn: Alle bestanden voorzien van contourlijnen aanleveren (cirkel, contour/figuren, ronde hoeken).
 
Kan ik op de achterkant drukken?
Het is mogelijk ook de achterkant van somige magneten te bedrukken. Een lichte kleur, geeft meestal het beste resultaat. Prijs op aanvraag.
 
Wat is de levertijd?
Gemiddeld tussen de 1 á 4 weken, afhankelijk van het aangekochte product en het moment van bevestiging.  Bij het versturen van de laatste digitale proefdruk, ontvangt u ook de factuur. Zodra wij uw goedkeuring hebben, en de factuur is voldaan, starten wij de productie. Vanaf dit moment kunt u rekening houden met deze levertijden. Een spoed bestelling is meestal na overleg mogelijk. Wij kunnen moeilijk een levertijd aangeven voordat de proefdrukken akkoord zijn omdat de levertijd hangt vaak van hoe druk we het op het moment van de akkoord hebben.
 
Hoe kan ik bestellen?
U kunt uw bestelling per mail sturen of uw magneten direct online bestellen.
 
Hoe en wanneer kan ik betalen?
U kunt bij Gorilla Magnets al uw bestellingen via een bankoverboeking betalen. Na ontvangst van uw bestelling, gaan we de bestanden controleren en een digitale proefdruk maken voor uw akkoord op de druk. U ontvangt, samen met de digitale proefdruk, een factuur voor uw bestelling. Om de bestelling te confirmeren en de productie te laten beginnen, dient u het factuurbedrag te overmaken onder vermelding van uw factuurnummer. Betalingsgegevens vindt u onderaan aan de factuur.
 
Wat zijn uw verzendkosten?
GEEN!!! - Onze prijzen zijn ALL-IN en inclusief opstart, stans, bedrukkings en verzendkosten. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf bij gorillamagnets.nl
 
In welke landen bezorgt Gorilla Magnets?
Voornamelijk in heel Europa maar overal is mogelijk. Vraag een gepaste offerte aan.
 
Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Stel hier uw vraag of mail naar de info adres. Bellen met een van onze medewerkers kan ook op: 020 8202388 (op werkdagen van 10.00 uur tot 17.30 uur).